curățare hidrodinamică

Pompe de înaltă presiune

Hidroflux este un furnizor de top pentru echipamente cu pompe de înaltă presiune, oferind soluții adaptate nevoilor specifice ale fiecărei mașini. Echipamentele principale includ pompe de înaltă presiune care pot fi alimentate fie de motorul mașinii, fie de un motor propriu al echipamentului. Indiferent de tipul de mașină, echipa Hidroflux este pregătită să implementeze aceste echipamente cu pompe de înaltă presiune, asigurându-se că fiecare sistem funcționează la capacitate maximă. 

curățare hidrodinamică

Accesorii pentru pompe de înaltă presiune

USB-USA este un furnizor de top pentru accesorii de înaltă calitate pentru pompe de înaltă presiune, oferind o gamă largă de produse pentru lucrările de canalizare și întreținerea conductelor. Portofoliul de produse include duze de curățare eficiente, tăietori de rădăcini robuste, duze speciale pentru aplicații specifice și accesorii pentru conducte de profil mare.

Calibrare, montaj și mentenanță

Furnizăm duze calibrate cu precizie, adaptate la volumul și presiunea specifică a Pompei. Asigurăm eficiență maximă și fiabilitate pe termen lung prin montajul profesionist pe mașina proprie și calibrarea precisă a acestora. 

Oferim servicii de verificare și mentenanță regulată pentru a menține echipamentul în condiții optime de funcționare.