PACHET COMPLET PENTRU GOSPODĂRII

Desfundare Canalizare în Brașov și Sibiu

O soluție completă ce include inspecția tehnică video și desfundarea canalizării utilizând tehnologie robotizată de ultima generație, astfel îți putem soluționa problemele canalizării într-un timp foarte scurt.

Curățare

Înainte de inspecția optică se curăță conducta, respectiv canalul, deoarece posibilele daune sunt vizibile numai în stare curată.

Folosim o tehnologie de top pentru a efectua curățarea completă, cât mai adânc și cu efecte pe termen lung.

Inspecție

Efectuăm inspecțiile optice ale conductelor de apă uzată cu ajutorul vehiculelor de inspecție și curățare combinate.

Folosim echipamente, roboti și camere ce au la bază tehnologie germană de ultima generație, fiind o soluție unică în România.

Desfundare

Avem o echipă de profesioniști și tehnologie avansată, unică în România, cu ajutorul căreia putem desfunda rapid orice situație apărută pe canalizarea casei.

Asigurăm și frezarea pe canalizare, îndepărtând obiecte ce pot bloca scurgerea optimă. Putem efectua inclusiv reparații fară săpătură, fără a fi nevoie să existe operațiuni complexe sau daune.

Întrebări frecvente

De obicei, firmele de desfundari nu pot asigura solutia completa, fiind o problema in a efectua sapatura sau frezarea, neavand tehnologiile necesare.

Echipa Karpatia Canalizari are echipa si tehnologiile de ultima generatie prin care putem asigura toate etapele unei desfundari profesionale:

  • VIzualizare – inspectie completa si identificarea problemei prin roboti cu camere de filmare CCTV;
  • Identificare – gasim problema aparuta intr-un timp foarte scurt, indiferent ca ar fi vorba de radacini, sparturi in cotul tevilor, teava sparta sub casa, bucati de fier sau orice alte obiecte ce blocheaza sau ingreuneaza scurgerea canalizarii);
  • Solutionare fara sapatura (Camasuire prin Liner sau Procedura de inversare Inliner) – dispunem de tehnologie prin care putem face frezarea/taierea obiectelor ce blocheaza scurgerea, inclusiv obiecte din fier sau beton, fara a fi nevoie sa mai sapam;
  • Solutionare cu sapatura – daca situatia necesita o interventie mai complexa, ce implica o sapatura in pamant – la orice adancime – avem tehnologia si expertiza de a asigura pe loc si acest serviciu;

Da, si in zonele din jurul acestora (comune sau sate).

Avem echipe locale pregatite sa actioneze local, cunoscand foarte bine regiunile si nevoile acestora.

Tehnologiile si logistica necesara este gestionata mai usor daca actionam in zonele in care avem sediile si echipele de profesionisti.

Astfel, daca sunteti din Brasov, Sibiu sau din zonele din jurul acestora, pe o arie de aprox. 50 km, putem interveni oricand este nevoie.

KARPATIA CANALIZĂRI

Solicită o intervenție