30 DE ANI DE ACTIVITATE

Cel mai apreciat importator de echipamente pentru reabilitări din România

30 DE ANI DE ACTIVITATE

Cel mai apreciat importator de echipamente pentru reabilitări din România

Calitate germană

Colaborăm cu cei mai importanți producători germani de tehnologii și echipamente pentru industria canalizărilor, având acces rapid la tehnici moderne. 

Suntem un partener complet, ce furnizează know-how pentru a alege soluția potrivită, livrarea produselor, instalarea acestora, trainingul de utilizare și asistență tehnică în România.

Suntem parte a grupului Kirchhof GmbH din Frankfurt.

Echipă de ingineri

Având know-how european și o formare de elită în companii de prestigiu din Germania, echipa noastră implementează metode inovative și moderne pentru a livra soluții de reabilitare canalizări în România.

Training de utilizare

Nu doar vă furnizăm echipamentele – ne dedicăm să vă însoțim pas cu pas în procesul de instalare. 

Echipa noastră vă oferă sesiuni de training adaptate nevoilor dvs., asigurându-vă că beneficiați de performanța maximă și utilizare eficientă a tehnologiei. 

Cu Hidroflux, deveniți un partener, nu doar client!

Livrare rapidă

Garantăm nu doar o livrare promptă, ci și o manipulare atentă a produselor, asigurându-ne că acestea ajung în perfectă stare la destinație în România.

Montaj pe mașina proprie

Putem adapta tehnologiile în funcție de caroseria mașinilor, asigurând punerea în funcțiune a acestora. Indiferent de tipul de vehicul pe care îl dețineți, putem efectua montajele profesionale astfel încât să implementăm echipamentele pe mașina proprie.

Service în România

Hidroflux oferă asistență tehnică de top și suport post-vânzare. Ne angajăm să vă sprijinim în toate etapele, de la selecția produselor până la instruire și mentenanță, stabilind noi standarde în servicii integrate de reabilitare.

Grupul Kirchhof GmbH

Fiind parte a grupului Kirchhof GmbH din Frankfurt, combinăm expertiza din Germania, Italia și România pentru a oferi servicii de top, bazate pe inovație, tehnici avansate și standarde europene de excelență.

Kirchhof GmbH Kanalreinigung

Frankfurt, Germany

Kirchhof GmbH Kanalreinigung

Langenselbold, Germany

Amperla GmbH

DE, AT, RO

TECNO SPURGHI SRL

Milano, Italy

Karpatia Canalizări

Brașov, Sibiu – RO

Hidroflux

România