Hidroflux și ACO: Inovațiile în Reabilitarea Canalizărilor Prezentate Liderilor Locali

Pe 7 decembrie 2023, la sediul Hidroflux, a avut loc un eveniment remarcabil în colaborare cu furnizorii noștri de la ACO. Întâlnirea a fost centrată pe prezentarea inovatoarelor produse ACO, cu un accent special pe soluțiile lor pentru reabilitarea canalizărilor prin capace de canal flotante.

Evenimentul a atras un public important, printre care s-au numărat primarii din Asociația Țara Făgărașului și reprezentanți ai Consiliului Județean Brașov. Acesta a oferit o oportunitate excelentă pentru liderii locali să se familiarizeze cu ultimele inovații în domeniul gestionării apelor și canalizărilor.

Capacele de canal flotante prezentate de ACO reprezintă o soluție de avangardă pentru problemele frecvente întâlnite în sistemele de canalizare. Aceste produse sunt proiectate pentru a optimiza eficiența și a reduce impactul mediului înconjurător, oferind o soluție durabilă și eficientă pentru reabilitarea infrastructurii de canalizare.

Pe lângă prezentarea produselor ACO, Hidroflux a avut ocazia să își prezinte propriul portofoliu de produse și soluții. Participanții au descoperit diversele echipamente și tehnologii pe care le oferim, toate concepute pentru a îmbunătăți și eficientiza lucrările de canalizare și gestionarea apelor.

Acest eveniment a fost un pas important în consolidarea relațiilor dintre Hidroflux, partenerii săi și liderii locali, demonstrând angajamentul nostru constant către inovație și calitate. A fost, de asemenea, o confirmare a rolului pe care Hidroflux și ACO îl joacă în promovarea unor soluții sustenabile și eficiente pentru infrastructura de canalizare.

ACO este un lider mondial în managementul apelor meteorice și al apelor uzate. Fondată în 1946 în nordul Germaniei, ACO este prezent în peste 44 de țări, având 35 de fabrici și o cifră de afaceri de 900 milioane de euro.

Call Now Button