Hidroflux anunță deschiderea noului sediu și showroom din Brașov

Suntem încântați să vă anunțăm deschiderea noului sediu al Hidroflux, un spațiu care reflectă angajamentul nostru constant pentru inovație și excelență în domeniul echipamentelor pentru canalizări.

Tehnologii Inovatoare la Îndemâna Clienților

Unul dintre cele mai captivante aspecte ale noului sediu este zona dedicată testării tehnologiilor. Clienții pot experimenta direct ultimele noastre inovații și pot vedea cum pot acestea să optimizeze și să eficientizeze procesele lor de lucru.

Birouri Modernizate și Spații de Lucru

Am conceput fiecare spațiu din noul nostru sediu pentru a încuraja colaborarea, creativitatea și eficiența. Birourile noastre moderne sunt dotate cu tehnologii de ultimă oră, creând un mediu de lucru optim pentru echipa noastră de experți.

Hub pentru Prezentări și Întâlniri de lucru

Noul sediu Hidroflux include un spațiu multifuncțional pentru evenimente și întâlniri de industrie, reprezentând nu doar centrul nostru de afaceri, ci și un loc de întâlnire pentru comunitatea profesională. Prin organizarea de evenimente și seminarii dedicate inovațiilor din industrie, ne consolidăm angajamentul pentru o viziune pe termen lung și stabilim poziția de lider în domeniu.

Hidroflux este parte a Kirchhof Group din Frankfurt, combinând expertiza germană, italiană și română pentru a oferi servicii de top în industrie, caracterizate prin inovație, tehnici avansate și conformitate cu standardele europene de excelență.

Ne puteți vizita la adresa Zona Industrială Karpatia 205, Olteț, Brașov.

Call Now Button