Hidroflux este partener oficial al Ritec Rohr-Inspektionstechnik GmbH

În calitate de furnizor de soluții în domeniul inspecției și reabilitării canalizărilor, Hidroflux anunță parteneriatul său strategic cu Ritec Rohr-Inspektionstechnik GmbH. Această colaborare subliniază angajamentul Hidroflux de a oferi tehnologii avansate și echipamente de inspecție de înaltă calitate pe piața din România.

Excelență Germană în Inspecția Canalizărilor

Ritec Rohr-Inspektionstechnik GmbH, cu o istorie de peste 30 de ani și cu sediul în Allgäu, Germania, este un lider în tehnologia de inspecție a canalizărilor. Specializată în dezvoltarea de echipamente robuste și de înaltă calitate, inclusiv camere de inspecție și sisteme de transport, Ritec pune accent pe inovație și servicii excelente.

Parteneriatul cu Ritec permite Hidroflux să ofere asistență tehnică extinsă și consultanță profesională, asigurând clienților acces la echipamente de inspecție de ultimă generație și suport tehnic de specialitate. Expertiza echipei Hidroflux în domeniul tehnologiilor Ritec asigură suport complet, de la selecția echipamentului la instruire și utilizare.

Excelență Germană în Inspecția Canalizărilor

Gama de produse Ritec include diverse tipuri de camere de inspecție și sisteme de transport, precum și tehnologie de documentare avansată. Camerele de inspecție Ritec, de la modelele axiale compacte la sistemele sofisticate cu panoramare și rotire, sunt concepute pentru a asigura performanțe superioare în cele mai solicitante medii de lucru.

Prin această colaborare, Hidroflux își consolidează poziția de furnizor de soluții tehnologice de avangardă în sectorul inspecției canalizărilor. Introducerea tehnologiei Ritec în România marchează un pas important în direcția oferirii de soluții eficiente și avansate pentru specialiștii din acest domeniu.

Puteti vedea gama de produse aici.

Call Now Button