Hidroflux echipeaza cu pompe de înaltă presiune pentru orice tip de vehicul

Hidroflux este o companie cu o experiență de lungă durată în implementarea echipamentelor cu pompe de înaltă presiune sau echipamente de inspecție CCTV pentru orice tip de vehicul.

Echipa noastră de profesioniști este specializată în montajul profesional al acestor echipamente astfel încât să se potrivească perfect cu mașina dumneavoastră, fie ca este noua sau veche.

Ne asigurăm că vehiculele de reabilitare a canalizărilor sunt configurate în mod profesionist, oferind clienților noștri posibilitatea de a avea o imagine realistă a rezultatului final încă de la începutul procesului de planificare.

Prin această metodă, ne asigurăm că se obține o încărcare spațială optima și o distribuție de greutate optimă.

Echipa noastră de specialiști se ocupă de configurarea vehiculelor în propriul nostru atelier de mașini și sisteme, acordând o mare atenție design-ului ergonomic, calității construcției și serviciilor complete.

Este important pentru noi ca autovehiculul, instalatia și toate echipamentele să fie inspectate de experți și să fie certificate pentru a asigura siguranța si fiabilitatea vehiculului.

Echipamentele de inspecție video sunt un exemplu de echipamente care se pot implementa pe masina ta. Acestea sunt utilizate pentru a vizualiza zonele greu accesibile din sistemele de canalizare, in vederea efectuarilor inspectiilor si a curatarii ulterioare.

Lucram cu o serie de parteneri cu ajutorul carora putem implementa toate tipurile de echipamente de curatare sau inspectie, precum:

RITEC

RITEC este o companie germana dedicată oferirii de soluții inovatoare pentru inspecțiile de conducte.

USBDUSEN

USB Düsen fabrică echipamente de curățare a canalizărilor de peste 25 de ani. Proiectate cu precizie în Germania, întreaga lor gamă de produse este rezultatul generațiilor de evolutie tehnologica și a testelor extinse în teren.

Call Now Button