Hidroflux Insights

Hidroflux este un lider regional în tehnologiile pentru canalizări și salubritate, iar prin intermediul diviziei noastre de consultanță, Hidro Insights, ne dorim să împărtășim expertiza noastră unică pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii

HIDROFLUX este cunoscut pentru a aduce cele mai noi si inovatoare tehnologii pe piata serviciilor de salubrizare, canalizari, desfundari tevi, fose septice etc. In comparatie cu tehnologiile obisnuite, produsele HIDROFLUX ofera o serie de avantaje unice.

Viteza de executie. Tehnologiile HIDROFLUX permit repararea rapidă și eficientă a conductelor, fără a necesita deschiderea pereților sau tavanului. Acest lucru poate reduce semnificativ timpul și costurile asociate cu serviciile de salubrizare, canalizari, desfundari tevi, fose septice etc.

Durabilitatea. Produsele HIDROFLUX sunt testate și aprobate de către instituții de încredere pentru a asigura durabilitatea lor pe termen lung. Astfel, investiția în tehnologiile noastre este o investiție pe termen lung, ce poate duce la economii semnificative ca timp si costuri.

Prietenos cu mediul. Tehnologiile HIDROFLUX sunt ecologice și respectă normele de mediu. Acest lucru este important pentru firmele care își doresc să fie responsabile și să contribuie la protejarea mediului înconjurător.

Spre exemplu, tehnologiile BRAWO SYSTEMS au primit aprobarea Deutsche Institut für Bautechnik (Institutul German pentru Tehnologia Constructiilor).

 • Proces rapid: Tehnologia HIDROFLUX permite întărirea rapidă a rășinilor prin intermediul luminii, ceea ce reduce considerabil timpul de reparare.
 • Instalare simplă: Procesul de instalare a tehnologiei HIDROFLUX este simplu și necesită doar un acces la conducta defectă, evitând astfel deschiderea pereților sau a tavanelor.
 • Siguranță înaltă: Tehnologia HIDROFLUX oferă o instalare sigură, fără a necesita intervenții suplimentare.
 • Durată mare de viață: Rășinile folosite în tehnologia HIDROFLUX au o durată de viață de peste 50 de ani, asigurând astfel o rezistență în timp.

Da, avantajul principal al noilor tehnologii de inspectie si curatare canalizare este reprezentat de economiile de timp si bani!

Folosirea tehnologiei HIDROFLUX poate duce la economii semnificative de costuri prin:

 • realizarea inspectiei video CCTV si a curatarii canalizarilor sau a tevilor in acelasi timp, fiind astfel o eficientizare foarte mare de echipamente suplimentare si de timp;
 • modul inuitiv de utilizare a tehnologiilor salveaza foarte mult timp;
 • tehnologiile automatizeaza multe procese de lucru, astfel ca nu este necesara o echipa mare de oameni care sa le gestioneze;
 • evitarea deschiderilor suplimentare sau a altor lucrări de reparare.

Hidroflux este parte din grupul german Kirchhof GmbH Kanalreinigung, una dintre cele mai mari companii ce activeaza in industria canalizarilor din Germania. Datorita colaborarii intense cu producatorii din industrie, am inceput sa diversificam activitatea si sa devenim un important distribuitor in Romania, oferind inclusiv servicii conexe pentru echipamentele furnizate.

Dintre avantajele competitive ale Hidroflux putem mentiona:

 • Know-how european (Germania, Italia și România)
 • Colaborare directă cu producătorii de echipamente
 • Profesioniști școlarizați și certificați de companii de profil germane
 • Asistenta completa, incepand de la consultanta specializata pentru a alege echipamentele potrivite, pana la implementare, training, mentenanta si asistenta tehnica

Solicită consultanță

Consultanții noștri te vor contacta de îndată