Montaj pe mașina proprie

Echipamente de inspecție și reabilitare pe mașina proprie

Indiferent de tipul de vehicul pe care îl dețineți, putem efectua montajele profesionale astfel încât să implementăm echipamentele pe autoutilitara proprie.

De ce tehnologiile Hidroflux?

Hidroflux este un lider regional în tehnologiile pentru canalizări și salubritate

Acest serviciu de montaj pe mașina proprie oferit de HIDROFLUX poate fi benefic în multe situații, deoarece permite clienților să transporte echipamentele necesare pentru a efectua lucrări de inspecție și reabilitare în locurile în care acestea sunt necesare cel mai mult, fără a fi nevoie să le transporte separat.

Prin utilizarea serviciului de montaj pe mașina proprie, se pot economisi timp și bani în ceea ce privește transportul și instalarea echipamentelor, deoarece personalul HIDROFLUX va efectua montajele necesare în mod profesionist și eficient.

Da. Indiferent de tipul de vehicul pe care îl dețineți, de la o dubă utilitară sau un autocamion, echipa HIDROFLUX va efectua montajele profesionale și va asigura ca echipamentele să fie instalate și funcționeze corespunzător pe mașina proprie.

Da, se poate face montajul pe mașini mai vechi, însă poate fi necesară o evaluare prealabilă pentru a determina dacă echipamentele pot fi implementate pe vehiculul respectiv. 

În general, echipamentele HIDROFLUX sunt proiectate și fabricate pentru a se potrivi pe o varietate de utilitare, inclusiv modele mai vechi, dar este posibil să fie nevoie de adaptări sau ajustări suplimentare pentru a se asigura că montajul este realizat în mod corespunzător.

Este recomandat să discutați cu specialiștii HIDROFLUX pentru a afla mai multe informații despre opțiunile disponibile pentru montarea echipamentelor.

Costurile pentru serviciul de montaj echipamente pe mașina proprie oferit de HIDROFLUX pot varia în funcție de tipul echipamentelor care trebuie instalate și de complexitatea procesului de instalare.

În general, costurile includ atât costul echipamentelor propriu-zise, cât și costul serviciilor de instalare și manoperă.

Pentru a afla costurile exacte pentru serviciul de montaj pe mașina proprie, este recomandat să solicitați o evaluare detaliată a necesităților dumneavoastră specifice de la specialiștii HIDROFLUX.

Da, HIDROFLUX oferă garanție și servicii post-vânzare pentru echipamentele pe care le instalează pe mașinile clienților. 

Suntem reprezentanți acreditați de producătorii germani de echipamente și avem o echipă de tehnicieni specializați pentru a ne asigura că montajele sunt realizate la cel mai înalt nivel de calitate. 

Toate echipamentele montate de HIDROFLUX beneficiază de garanție pentru o perioadă de timp specifică, în funcție de tipul și specificațiile acestora.

 În cazul în care apare o problemă cu echipamentul montat, clienții noștri se pot baza pe suportul nostru pentru a remedia problema în cel mai scurt timp posibil. Suntem dedicați să oferim clienților noștri soluții complete și fiabile pentru nevoile lor de inspecție și reabilitare, iar serviciile noastre post-vânzare sunt o parte importantă a acestei colaborări.

Exista doua tipuri de echipamente pentru inspecție și reabilitare.

Diferența între echipamentele care folosesc motorul mașinii și cele cu motor propriu se referă la costuri și capacitate. Echipamentele cu angrenaj sunt mai costisitoare, dar pot angaja pompe cu o capacitate mai mare. Pe de altă parte, echipamentele cu motor propriu pot avea limitări de capacitate. 

Echipa HIDROFLUX poate instala ambele tipuri de echipamente cu pompe de inalta presiune indiferent de tipul de utilitară pe care il aveți.

Alegerea echipamentului potrivit depinde de specificațiile conductelor care trebuie inspectate sau reabilitate, precum și de alte necesități.

Consultanții noștri vă pot ajuta să selectați echipamentul potrivit și să asigurați implementarea acestuia în mod corespunzător

HIDROFLUX este cunoscut pentru a aduce cele mai noi si inovatoare tehnologii pe piata serviciilor de salubrizare, canalizari, desfundari tevi, fose septice etc. In comparatie cu tehnologiile obisnuite, produsele HIDROFLUX ofera o serie de avantaje unice.

Viteza de executie. Tehnologiile HIDROFLUX permit repararea rapidă și eficientă a conductelor, fără a necesita deschiderea pereților sau tavanului. Acest lucru poate reduce semnificativ timpul și costurile asociate cu serviciile de salubrizare, canalizari, desfundari tevi, fose septice etc.

Durabilitatea. Produsele HIDROFLUX sunt testate și aprobate de către instituții de încredere pentru a asigura durabilitatea lor pe termen lung. Astfel, investiția în tehnologiile noastre este o investiție pe termen lung, ce poate duce la economii semnificative ca timp si costuri.

Prietenos cu mediul. Tehnologiile HIDROFLUX sunt ecologice și respectă normele de mediu. Acest lucru este important pentru firmele care își doresc să fie responsabile și să contribuie la protejarea mediului înconjurător.

Spre exemplu, tehnologiile BRAWO SYSTEMS au primit aprobarea Deutsche Institut für Bautechnik (Institutul German pentru Tehnologia Constructiilor).

 • Proces rapid: Tehnologia HIDROFLUX permite întărirea rapidă a rășinilor prin intermediul luminii, ceea ce reduce considerabil timpul de reparare.
 • Siguranță înaltă: Tehnologia HIDROFLUX oferă o instalare sigură, fără a necesita intervenții suplimentare.
 • Durată mare de viață: Rășinile folosite în tehnologia HIDROFLUX au o durată de viață de peste 50 de ani, asigurând astfel o rezistență în timp.
 • Economii de costuri: Folosirea tehnologiei HIDROFLUX poate duce la economii semnificative de costuri, prin evitarea deschiderilor suplimentare sau a altor lucrări de reparare.

Da, avantajul principal al noilor tehnologii de inspectie si curatare canalizare este reprezentat de economiile de timp si bani!

Folosirea tehnologiei HIDROFLUX poate duce la economii semnificative de costuri prin:

 • realizarea inspectiei video CCTV si a curatarii canalizarilor sau a tevilor in acelasi timp, fiind astfel o eficientizare foarte mare de echipamente suplimentare si de timp;
 • modul inuitiv de utilizare a tehnologiilor salveaza foarte mult timp;
 • tehnologiile automatizeaza multe procese de lucru, astfel ca nu este necesara o echipa mare de oameni care sa le gestioneze;
 • evitarea deschiderilor suplimentare sau a altor lucrări de reparare.

Hidroflux este o companie specializată în comerțul și instalarea tehnologiilor de inspecție și reabilitare a rețelelor de canalizare și apă, care oferă și serviciul de montaj pe mașina proprie.

Hidroflux este parte din grupul german Kirchhof GmbH Kanalreinigung, una dintre cele mai mari companii ce activeaza in industria canalizarilor din Germania. Datorita colaborarii intense cu producatorii din industrie, am inceput sa diversificam activitatea si sa devenim un important distribuitor in Romania, oferind inclusiv servicii conexe pentru echipamentele furnizate.

Dintre avantajele competitive ale Hidroflux putem mentiona:

 • Know-how european (Germania, Italia și România)
 • Colaborare directă cu producătorii de echipamente
 • Profesioniști școlarizați și certificați de companii de profil germane
 • Asistenta completa, incepand de la consultanta specializata pentru a alege echipamentele potrivite, pana la implementare, training, mentenanta si asistenta tehnica

Solicitare ofertă

Consultanții noștri te vor contacta de îndată