Pachet curățare hidromecanică USB - V

Pachetul de curățare hidromecanică USB reprezintă vârful tehnologiei germane în materie de curățare și desfundare a conductelor, oferind avantaje competitive și specificații tehnice de ultimă generație. 

Utilizarea jeturilor de apă sub presiune în curățarea conductelor asigură o eficiență crescută și o protecție sporită a conductelor în comparație cu metodele tradiționale de curățare.

Detalii tehnice ale pachetului de curățare hidromecanică USB-V:

– diametru țevi: Ø 100 – 500 mm

– utilizare cu orice model de pompă de apă cu capacitate de 100 – 260 de litri pe minut.

Greutate 5,3 kg, filetul interior are dimensiunea de G 1″ , se poate folosi cu orice tip de pompă de apă cu o capacitate de minim 260 de litri de apă pe minut, se utilizează la conducte cu diametrul de la Ø200mm până la Ø500mm .

Greutate 2,5 kg, filetul interior are dimensiunea de G 1″ , se poate folosi cu orice tip de pompă de apă  cu o capacitate de minim 200 de litri de apă pe minut, se utilizează la conducte cu diametrul de la  Ø100mm până la Ø300mm.

Greutate 4,7 kg, filetul interior are dimensiunea de G 1″, se poate folosi cu orice tip de pompă de apă  cu o capaci-tate de minim 150 de litri de apă pe minut, se utilizează la conducte cu diame-trul de la  Ø150mm până la Ø400mm.

Greutate 2,3 kg, filetul interior are dimensiunea de G 1″, se poate folosi cu orice tip de pompă de apă  cu o capacitate de minim 260 de litri de apă pe minut, se utilizează la conducte cu diametrul de la  Ø200mm până la Ø500mm.

Solicitare ofertă

Consultanții noștri te vor contacta de îndată