Pachet curățare hidromecanică USB

Pachetul de curățare hidromecanică USB reprezintă vârful tehnologiei germane în materie de curățare și desfundare a conductelor, oferind avantaje competitive și specificații tehnice de ultimă generație. Utilizarea jeturilor de apă sub presiune în curățarea conductelor asigură o eficiență crescută și o protecție sporită a conductelor în comparație cu metodele tradiționale de curățare.

Detalii tehnice ale pachetului de curățare hidromecanică USB: – diametru țevi: Ø 100 – 300 mm – utilizare cu orice model de pompă de apă cu capacitate de 30 – 200 de litri pe minut. 

Prin acest pachet, HIDROFLUX vă asigură accesul la tehnologia germană de top și expertiza în domeniul curățării și întreținerii conductelor, garantând rezultate impecabile, protecția infrastructurii și un impact re-dus asupra mediului înconjurător.

Model 1081

Greutate 1,6 kg, filetul interior are dimensiunea de G 1″, se poate folosi cu orice tip de pompă de apă cu o capacitate de minim 200 de litri de apă pe minut, se utilizează la conducte cu diametrul de a Ø150 până la Ø300.

Products not found.

Model 1083

Greutate 0,3 kg, filetul interior are dimensiunea de G ½”, se poate folosi cu orice tip de pompă de apă cu o capacitate de minim 30 de litri de apă pe minut, se utilizează la conducte cu diametrul de la Ø100 până la Ø200

Model 1357

Greutate de 0,6 kg , filetul interior are dimensiunea de G ½” , se poate folosi cu orice tip de pompă de apă cu o capacitate de minim 40 de litri de apă pe minut, se utilizează la conducte cu dia-metrul de la Ø100 până la Ø200.

Model 1323

Greutate de 0,4 kg , filetul interior are dimensiunea de G ¾”, se poate folosi cu orice tip de pompă de apă cu o capacitate de minim 100 de litri de apă pe minut, se utilizează la conducte cu diametrul de la Ø150 până la Ø300.

Model 2400

Greutate de 1,7 kg , filetul interior are dimensiunea de G ¾”|½”,se poate folosi cu orice tip de pompă de apă cu o capacitate de minim 50 de litri de apă pe minut, se utilizează la conducte cu diame-trul de la Ø80 până la Ø150.

Solicitare ofertă

Consultanții noștri te vor contacta de îndată