Pompe și supape speciale

Pompe si supape antirefulare KESSEL

Hidroflux este partener cu KESSEL, o companie germană de renume, ce oferă soluții de protecție împotriva refluxului de apă, esențiale pentru prevenirea inundațiilor în caz de furtuni severe sau precipitații abundente. Gama lor de produse include valve de reflux pentru instalare în interiorul sau exteriorul clădirii.

Hidroflux, în parteneriat cu KESSEL oferă soluții avansate de protecție antirefulare. Acestea sunt esențiale pentru a preveni inundațiile provocate de furtuni severe sau precipitații abundente. Portofoliul nostru de produse cuprinde clapete antirefulare de înaltă performanță, concepute pentru a fi instalate atât în interiorul, cât și în exteriorul clădirilor, asigurând o protecție optimă împotriva riscului de reflux al apei.

Pompe ACO

ACO, o companie germană cu o reputație solidă, oferă o gamă largă de stații de pompare pentru gestionarea eficientă a apelor uzate. 

Aceste stații de pompare sunt proiectate pentru a transporta apa uzată la nivelul canalizării atunci când nu există o înclinare naturală disponibilă. Gama de produse include soluții pentru atât apa uzată fără fecale, cât și pentru cea cu fecale, asigurând astfel o protecție eficientă împotriva inundațiilor și a deteriorării proprietății.