Camere și software vizualizare

Pompe și supape antirefulare

Hidroflux este partener KESSEL, o companie germană de renume, ce oferă soluții de protecție împotriva refluxului de apă, esențiale pentru prevenirea inundațiilor în caz de furtuni severe sau precipitații abundente. Portofoliul cuprinde clapete antirefulare de înaltă performanță, concepute pentru a fi instalate atât în interiorul, cât și în exteriorul clădirilor, asigurând o protecție optimă împotriva riscului de reflux al apei.

Separatoare de hidrocarburi

Aceste separatoare sunt testate pentru etanșeitate, stabilitate statică, capacitate hidraulică și eficiență, conform SR EN 858-1. 

Produsele sunt adaptate pentru diverse cerințe de instalare și vin cu diferite caracteristici, cum ar fi cuve din plastic armat cu fibră de sticlă sau beton, și instalații de bypass.

Separatoare de grăsimi

ACO oferă o gamă variată de separatoare de grăsimi, inclusiv modele cu montaj îngropat sau autoportant, fabricate din materiale durabile precum polietilenă, beton, plastic armat cu fibră de sticlă sau oțel inoxidabil.

Pompe ACO

ACO, o companie germană cu o reputație solidă, oferă o gamă largă de stații de pompare pentru gestionarea eficientă a apelor uzate. 

Aceste stații de pompare sunt proiectate pentru a transporta apa uzată la nivelul canalizării atunci când nu există o înclinare naturală disponibilă. Gama de produse include soluții pentru atât apa uzată fără fecale, cât și pentru cea cu fecale, asigurând astfel o protecție eficientă împotriva inundațiilor și a deteriorării proprietății.