INLINER (cămășuiri de traseu)

Reabilitare fără săpătură

Tehnologie de reabilitare fără săpătură a țevilor și a conductelor de canalizare, o metodă eficientă și minim invazivă pentru reparații rapide și eficiente

BRAWOLINER®

Este o soluție inovatoare pentru reabilitarea țevilor defecte de diametru mic.

Toate solutiile BRAWOLINER® sunt extrem de flexibile, fiind potrivite pentru tevile defecte care au multe coturi. Aceasta este una dintre cele mai performante solutii pentru reabilitarea fara sapatura a tevilor de canalizare de diametru mic.

Rășini

Rășinile BRAWO® SYSTEMS sunt dezvoltate special pentru reabilitarea sistemelor de canalizare.

Aceste rășini epoxidice au avantajul de a se intari in diferite medii, astfel ca sunt functionale si la temperaturi ambientale, dar si la cele ridicate.

Aceste rășini au fost optimizate pentru utilizare cu BRAWOLINER® și au proprietăți remarcabile.

Ajutoare de instalare

Accesoriile pentru reabilitare BRAWO® SYSTEMS sunt optimizate pentru a asigura captusirea tevilor de canalizare cu diametru mic.

Aceste ajutoare de instalare sunt utile in special in tevile defecte cu multe coduri, chiar si pana la 90°.

Aceste reabilitari au o durata de viata de peste 50 de ani, fiind o alternativa economica si ecologia pentru lucrarile de canalizare.

Echipamente de reabilitare

Hidroflux ofera o gama larga de unelte si utilaje marca BRAWO® SYSTEMS; avantajul acestora este data de calitatea foarte mare, rezistenta si usurinta in utilizare. Echipamentele au fost dezvoltate special pentur reabilitarea canalizarilor cu diametru mic.

Fotopolimerizare

Fotopolimerizare inteligentă cu BRAWO®Magnavity și BRAWO®PICO: Tehnologia inovatoare permite retragerea sursei de lumină simultan cu inversarea căptușelii. Prin urmare, întărirea are loc imediat după inversarea căptușelii – și fără a fi necesară introducerea suplimentară a capului de lumină. Ca urmare, este necesar un singur punct de acces pentru reabilitarea unei conducte lungi sau a unei conducte cu un diametru foarte mic.

Proces inovativ de reabilitare

Ideal pentru reabilitarea țevilor de canalizare, apă și sisteme de încălzire, Picote Brush Coating™ economisește timp și reduce costurile, fiind o alternativă rapidă și eficientă la metodele tradiționale.